Zaščita zagotavlja več higiene v vsaki trgovini ali trgovini. Zlasti na področju prehrane je bistvenega pomena predstavitev blaga v skladu s higienskimi smernicami. Zaradi tega se v gostinskih lokalih, pekarnah, uporabljajo zaščitne pregrade iz kakovostnega akrila ali pleksi stekla. Pregrade delujejo kot zaščita pred kapljicami, kihanjem ali kašljem.
 
Zapri
Filter & Sort

Nakupovanje z visokimi higienskimi standardi

Poleg naših nosilcev za izdelke prav tako ponujamo še mnogo artiklov za higiensko zaščito na blagajnah in prodajnih pultih. Kakovostni izdelki ohranjajo prijetno nakupovalno vzdušje in hkrati ščitijo zdravje potrošnikov in zaposlenih.

Higienska zaščita in standardi so izrazi, ki postajajo vse pomembnejši. Upoštevanje trendov je ključnega pomena za ohranitev zaupanja strank. V večini primerov je to potrebno prilagoditi opremo v trgovini.

Vzdrževanje higienskih standardov sega od vhoda do polic z izdelki in do blagajne. Pomembno je ustvariti enotne standarde, da bi hkrati zaščitili kupce in zaposlene.

Od vse teh območij je območje blagajne zagotovo območje, kjer ima stranka največ stikov. Tu zaščitni izdelki dosegajo svoj polni učinek. Prostor za prevzem blaga se seveda razlikuje od trgovine do trgovine. Iz tega razloga v naši ponudbi ponujamo izdelke z različnimi možnostmi montaže.
 

Prilagodljiva uporaba in enostavna namestitev

Na voljo so tudi zaščitni zasloni in stojala, predelne stene za mize in pulti. S številnimi različnimi izdelki vam želimo ponuditi čim več možnosti pri oblikovanju opreme vaše trgovine.

Majhne predelne stene delujejo kot zaščita na pultih. Stojala so preprosto postavljena na pult in so izdelana iz prozorne plošče z okvirjem. Glede na model omogočajo različno razdaljo med pulti.

Tudi druga klasična stojala iz kategorije zaščite pred kašljem ali kihanjem nudijo popolno zaščito. Z ustreznim nosilcem jih je mogoče enostavno uporabiti na katerem koli pultu ali mizi. Nedrseča tla ali vakumi zagotavljajo, da ostane na kateri koli površini.

Če ne želite omejiti prostora na pultu, izberite zaščitni zaslon, ki je preprosto spuščen s stropa in tako ščiti, ne da bi drugje zavzelo prostor.

Številne možnosti pritrditve so razširjene s fleksibilnostjo materiala. Material, pleksi steklo ali PET G je zaradi podobnosti steklu videti moderno in sterilno. Blago postavlja v ospredje in tako služi kot optimalen nosilec blaga.


Nosilci blaga s potencialom

Pri predstavitvi blaga s prekrivnimi posodami imate na razpolago veliko različnih možnosti. Izbirate lahko med enostavnimi ali večslojnimi postavitvami. Poleg tega so prekrivne posode na voljo v različnih oblikah in vrstah.
V našem asortimentu najdete modele z zaščito spredaj ali modele z dodatno zaščito s strani. Na ta način lahko samo vaše osebje dostopa do blaga.  Zagotovljena je zaščita prehrambnih izdelkov in novi prehrambni standardi so postavljeni.

Prekrivne posode ne služijo samo zaščiti ampak so lahko hkrati tudi dodatni prostor za vaše reklamno sporočilo. S postavitvijo prekrivne posode se ustvari novi in po higienskih predpisih ustrezen prodajni prostor.
Vendar ne obstaja smo postavitev z eno etažo. Želite predstaviti blago v več nadstropjih in vseeno varčevati s prostorom? Različne rešitve najdete v našem prodajnem programu.

Naši izdelki ustrezajo tudi za predstavitev akcijske ali posebne ponudbe. Omogočajo ustrezno predstavitev in ohranjanje higienskih ukrepov  tudi v skladiščnih prostorih. Kot običajno je blago nameščeno v vidnem polju kupca, kar vzbuja pozornost.


Higienska zaščita v različnih oblikah

Nadaljnje vam želimo posebej predstaviti izdelke iz naše aktualne ponudbe. V času virusnih in gripoznih obolenj je ustrezna higienska zaščita posebnega pomena. Naslednji izdelki vam bodo pomagali pri izvajanju zahtevanih higienskih predpisov v vašem podjetju.

Zaščitna postavitev »Kasse« je optimalna namestitev in zaščita za blagajno. Nastavek varuje vaše stranke kot tudi zaposlene na delovnem mestu. Vaši zaposleni niso zaščiteni samo s prednjega dela  ampak tudi  s strani. Menjava blaga, dokumentov ali denarja poteka skozi odprtino na spodnji strani zaščitnega nastavka „Kasse“.

Namesto na pult, se zaščitna pregrada iz akrila obeša s stropa. Akrilne plošče so dobavljive v različnih dolžinah in širinah. Odprtine na plošči hkrati omogočajo enostavno obešanje s pomočjo vrvi ali verige. Tako se lahko ohrani celoten prodajni prostor.

Klasično higiensko zaščito predstavlja nosilec blaga „Arvens“. Bolj kod kadarkoli je potrebno zagotavljati higiensko zaščito za izdelke na prodajnem pultu. Prekrivna posoda iz akrilnega stekla s priseski zagotavlja zaščito spredaj in s strani. Vaše blago se predstavi na treh etažah, hkrati pa je  ustrezno zaščiteno.

Za različno blago vam nudimo različne prekrivne posode. Poiščite najustreznejšo rešitev iz pleksi stekla, akrilnega stekla ali PET G materiala.
 
Close menu
Na vrh strani