warning

Vaš trenutni brskalnik ni podprt. Žal nam je ...

Zaščitna stropna obešanka iz prozorne plastike „Schutzscheibe“

Številka izdelka: 26.0246.198
  • zaščitna plošča iz umetne mase
  • enostavno obešanje s stropa zaradi luknjic v plošči
  • za večjo higiensko zaščito na blagajni ali prodajnem pultu
Informacije o izdelku »

Lastnosti izdelka

material PET
debelina materiala 0,5 mm
barva transparentna
širina 1.189 mm
višina 841 mm
število luknjic 3
premer 6 mm

Opis izdelka

Zaščitna plošča iz transparentne umetne mase zagotavlja higiensko zaščito na različnih delovnih področjih.

Pultne pregrade velikokrat zasedejo preveč prostora na pultu, ki je bistvenega pomena za vašo prodajo in svetovanje. Lahko se tudi zgodi, da takšna pultna pregrada, če nima vakuumskih čepov, zdrsne in tako ne omogoča ustrezne zaščite.
Z uporabo zaščitne plošče, te težave izginejo. Zaradi obešanja s stropa ni zasedene površine na pultu. Za namestitev plošče je potreben samo strop in ustrezni dodatki za obešanje, kot so kavlji ali vrvi. Z obojestranskimi kavlji ali vrvjo se plošča, ki že ima vrtane luknje, enostavno in hitro obesi s stropa.
Stabilna pritrditev varovalne plošče zagotavlja zaščito blaga in oseb. Transparentnost zaščite še naprej zagotavlja osebni stik s strankami in ustvarja prostor za strokovno svetovanje ob hkratnem ohranjanju higienskih predpisov.
Da ne bi ovirali nakupovanja ali izmenjave dokumentov, blaga ali denarja, zagotavlja zaščitna plošča dovolj prostora s spodnje strani, kjer lahko poteka izmenjava. Odločite se, kako globoko boste obesili zaščitno pregrado in koliko prostora želite ohraniti za podajanje in poslovanje. Pregrado enostavno prilagodite na višino, ki jo potrebujete, glede na velikost in debelino izdelkov, ki jih nudite.
Pregrada se hitro obesi in nudi zaščito na blagajni ali pri prodajnem pultu. Zaradi pritrditve na stropu pregrada ne more zdrsniti in tako predstavlja dolgoročno zaščito.

Ocene

Ocene

{{ review.oxfname }} piše:
Mnenje za ta proizvod:
Odgovor:

Za ta izdelek še ni komentarjev.
Za ta izdelek še ni komentarjev.
Za ta izdelek še ni komentarjev.
Close menu

View products
Na vrh strani