Rollbanner „Stick" pregradna stena

Novo

Lastnosti izdelka

material ohišja aluminij
barva ohišja srebrna
višina 2.000 mm
globina 300 mm
izvedba pregradna stena
izvedba inkl. transparentem Banner
{{ v.title }} {{ v.value }}

Opis izdelka

"Stick" je klasično roll up stojalo, ki služi kot zaščita. V aluminijastem ohišju se skriva PET ponjava, ki jo lahko izvlečete. To ponjavo lahko natisnete pri nas in zaščitni izdelek uporabite kot oglasno ali informativno območje.

Stojalo združuje lastnosti visokokakovostnega stojala in pregledno zaščite. Enostavna namestitev stojala. Najprej izdelek vzamemo iz priložene transportne torbe. Nato potegnite PET ponjavo iz osnove in jo pritrdite s palico. Palico iz aluminija je treba na hitro sestaviti.

Takoj, ko je stojalo postavljeno ščiti pred kihanjem, kašljem. Tanek PET zmanjšuje prenos bakterij ali patogenov preko kapljične okužbe. Z dimenzijami 100 x 200 cm postavitev ustvari veliko zaščitno površino. Na ta način je mogoče zaposlene v pisarni, kupce ali servisno osebje idealno zaščititi.

Ocene

Ocene

piše:
Mnenje za ta proizvod:
Odgovor:

Za ta izdelek še ni komentarjev.
Za ta izdelek še ni komentarjev.
Za ta izdelek še ni komentarjev.

Variante

Variante širina Številka izdelka  
Novo
1.000 mm
Novo
1.000 mm
80.0126.72 pokaži izdelek »
Novo
850 mm
Novo
850 mm
80.0126.77 pokaži izdelek »
Close menu

View products
Ta spletna trgovina uporablja piškotke, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo. Pri uporabi piškotkov se na vaš računalnik shranjujejo recimo podatki o seji ali jezikovne nastavitve. Brez piškotkov so nekatere funkcije spletne trgovine omejene. Če se ne strinjate z uporabo piškotkov, kliknite tukaj.

Vaš trenutni brskalnik ni podprt. Žal nam je ...

VKF Renzel d.o.o.
Na vrh strani