folien_head

Proizvodnja folije


Proizvodnja folije


Pri proizvodnji folij predelamo umetno maso različnih debelin v raznorazne izdelke, npr. U-torbice, stojala, regalne označevalce in škatle za prospekte. Z natančnimi rezalniki prirežemo folijo z debelino do 1 mm v ustrezno velikost, dokončno obliko pa pridobi v postopku impulznega varjenja. Sodobni strojni park nam omogoča izdelavo tako standardnih izdelkov kot tudi prilagojenih izdelkov po naročilu kupcev.
Visokofrekvenčno varjenje
Zahvaljujoč dolgoletnim izkušnjam na področju obdelave folij z visokofrekvenčnim varjenjem smo pravi partner za izdelavo izdelkov iz mehkih folij.
Najsodobnejša strojna tehnologija, tehnično znanje in visoko usposobljeno osebje vam zagotavljajo kakovostno izdelavo tudi zahtevnejših izdelkov. Lastna proizvodnja orodij nam omogoča, da se prilagodljivo odzovemo na vaše želje.
Specializirani smo za obdelavo PVC-folij debeline od 0,14 do 0,25 mm, vendar smo spretni tudi pri delu s folijami debeline do 0,5 mm. Površina teh folij je večinoma antirefleksna, na željo strank pa lahko delamo tudi z drugimi površinami, trdotami, barvami in debelinami.
Close menu
Na vrh strani