Ali trenutno iščete primerne izdelke na področju usmerjanja, zaščite in obveščanja? Uporabite naš širok izbor izdelkov! Nudimo različne izdelke, ki podpirajo vas in vaše podjetje. Ponujamo velik del izdelkov, prikazanih s kratkimi dobavnimi roki in ekspresno pošiljanje!

Spodaj najdete povzetek iz naše ponudbe izdelkov, razvrščen glede na področja:

Zaščitite

Higienski predpisi zahtevajo izdelke, ki služijo kot zaščita in zagotavljajo določeno razdaljo od stranke. Ti izdelki so nepogrešljivi, še posebej v času razhajanja virusa.

Usmerjanje

Z naslednjimi izdelki zaprite določena območja in določite jasne črte. Pokažite svojim strankam pravo smer, na primer z našimi sistemi usmerjanja. Ali pa uporabite naše talne nalepke, da v čakalnih vrstah določite željene razdalje.

Obveščajte

Še pred vstopom v vaše podjetje obvestite in seznanite svoje stranke o svojih priporočilih in navodilih s pomočjo naših tabel in okvirjev. Naše manjše nosilce informacij lahko med drugim uporabite v vhodnem prostoru ali na blagajni.

Potrebujete dodatne informacije?

+386 (0) 2 4800602
Pišite nam
E-Mail >>

Potrebujete dodatne informacije?

+386 (0) 2 4800602
Pišite nam
E-Mail >>

Close menu

View products
Ta spletna trgovina uporablja piškotke, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo. Pri uporabi piškotkov se na vaš računalnik shranjujejo recimo podatki o seji ali jezikovne nastavitve. Brez piškotkov so nekatere funkcije spletne trgovine omejene. Če se ne strinjate z uporabo piškotkov, kliknite tukaj.

Vaš trenutni brskalnik ni podprt. Žal nam je ...

VKF Renzel d.o.o.
Na vrh strani