Autohäuser_1200px

Pospeševanje prodaje in oprema avtohiš in vulkanizerstev


Profesionalno označevanje vozil in dodatkov za vozila

Označevanje cen na vozilih

Z našimi izdelki lahko profesionalno opremite vozila z vsemi potrebnimi informacijami. Informacijska stojala za razstavne salone vam pomagajo predstaviti pomembne podatke o vozilih. Naš izbor izdelkov obsega vse od enostavnih akrilnih do kovinskih stojal. Informacije so enostavno izmenljive, ter omogočajo menjavo brez vstopanja v vozilo.

 

Prodajni hiti za avtohiše

Vozila, ki stojijo na prostem, se označijo v notranjosti. Naše adhezivne ovojnice se lahko namestijo na katerokoli avtomobilsko steklo z notranje strani. Prednost le teh je odstranitev brez sledi. S tem prihranite čiščenje ostankov lepila s stekel.

 
Z digitalnimi označbami cen podjetja troniTAG, boste vozila označili na moderen in profesionalen način. Cene in informacije lahko centralno vodite in spreminjate, ter imate nad njimi popoln pregled. S tem več ni potreben ročen poseg pri menjavi informacij na vozilih. Poleg tega, bodo informacije v vozilih vedno enake kakor na spletu. Izkoristite tudi možnosti razširitev, kot je na primer predvajanje video posnetkov. Ponujamo vam številne možnosti za pritrditev, ki vam omogočajo namestitev elektronsih oznak skoraj kamorkoli.


Označevane cen pnevmatik in dodatkov

Za vaše prodajne police imamo na voljo obširno izbiro letvic za označevanje, katere lahko odrežemo na željene dolžine. Na področju optimizacije polic vam ponujamo razdelilce polic, kakor tudi sisteme za potiskanje blaga, ter LED osvetljitev polic. Nosilci za cene iz akrilnega stekla se lahko uporabljajo na mizah, pultih in pnevmatikah.

Oprema trgovin z vozili

Želite postaviti prospekte, vizitke in druge dodatke za avtomobile na vidno mesto? Z našimi izdelki boste to opravili na profesionalen način.

Oglaševanje in informiranje

Želite stranke opozoriti na posebne akcijske ponudbe? Tukaj lahko najdete izbrane izdelke v ta namen.

Vaš partner za pospeševanje prodaje

Smo vaš zanesljiv partner za pospeoševanje prodaje na področju prodaje vozil. Lahko izdelamo tudi izdelke po naročilu, ter jih prilagodimo vašim individualnim potrebam.

Primer posebnega stojala: Mercedes stojalo za vizualizacijo LED logotipa

superstar-award-mercedes-03
superstar-award-mercedes-02
superstar-award-mercedes-01

Nemška kvaliteta

Številni izmed naših izdelkov so izdelani v Nemčiji

Kakovostni materiali

Kvaliteta je pri nas na prvem mestu

INOVATIVNE TEHNOLOGIJE

Uporabljamo najnovejše stroje in tehnologije

Naši uspehi

Več kot 30 let izkušenj in zaupanja naših strank, na področju pospeševanja prodaje, po celem svetu.

30 Leta

26 Države

885 Sodelavci

> 15.000 Izdelki za pospeševanje prodaje

Close menu
Na vrh strani