Okvirji za vpenjanje transparentov iz tekstila, z osvetlitvijo ali brez

Okvirji za vpenjane tekstila nam omogočajo oglaševanje in informiranje na velikih površinah. Različni sistemi za postavitev vaših transaprentov, omogočajo oglaševanje na različnih mestih in v različnih scenah. Z našimi sistemi za oglaševanje lahko izkoristite poln potencial pospeševanja vaše prodaje, ne glede na to ali oglašujete v prostoru ali na prostem.
 

Naši prodajni hiti za povečanje vaše prodaje

Textilrahmen und Stretchframes für Indoor Na notranjem področju se osvetljeni in neosvetljeni okvirji za vpenjanje tekstila uporabljajo za učinkovito umeščanje reklamnih grafik. Okvirji so po pravilu sestavljeni iz enostavnega aluminijastega okvirja, opremljenega z utorom. V utor se vpne transparent, kar omogoča vrhunsko predstavitev vaše reklamne grafike. Vaše stranke ali obiskovalci bodo reklamno grafiko opazili ne glede na to ali so okvirji Stetchframe postavljeni samostoječe, pritrjeni na zidu ali obešeni s stropa.

Neosvetljeni sistemi

Okvirji za vpenjanje tekstila služijo za oglaševanje na velikih površinah. Kakovostno potiskani transparenti iz blaga se napnejo in predstavljajo v različnih okvirjih. Na prodajnem mestu, v pisarni ali kjerkoli drugod, okvirji za vpenjanje blaga bodo povsod privabljali poglede mimoidočih. Na ta način jih lahko uporabljate kot efektiven pripomoček za pospeševanje prodaje ali kot predstavitev vaše blagovne znamke.

Osvetljeni sistemi

Medtem ko neosvetljeni sistemi vzbujajo pozornost le omejen čas, lahko osvetljene sisteme uporabljate 24 ur na dan. S pomočjo LED modulov bodo vaši reklamni transparenti enakomerno osvetljeni. Predvsem v zimskih meseceih poskrbi osvetlitev, da je vaše reklamno sporočilo še posebej opazno. Poleg tega lahko svetlobne stene služijo kot dodaten vir svetlobe in doprinesejo k ambientni osvetlitvi prostora. 
Outdoor Stretchframe am Eingang einer Mall Še posebej pri zunanjem oglaševanju lahko s premišljenim načinom oglaševanja dosežemo veliko število potencialnih strank. Na področju oglaševanja na prostem so okvirji za vpenjanje tekstila eno izmed bolj pogosto izbranih sredstev za oglaševanje. Namenjeni so oglaševanju v conah za pešce, ob cesti ali pri dogodkih na prostem.

Zaradi vremenskih vplivov morajo naši sistemi za oglaševanje na prostem izpolnjevati posebne zahteve. V nadaljevanju predstavljeni modeli za zunanjo uporabo bodo izpolnili vse zahteve za dolgoročno uporabo na prostem. Tudi pri modelih za zunanjo uporabo lahko izbirate med osvetljenimi in neosvetljenimi modeli.

Digitalno potiskani transparenti za neosvetljene okvirje

Digitalno potiskani transparenti za osvetlitev s hrbtne strani

Dodatki za razširitvene možnosti vašega Stretch Frame sistema

Kot dopolnitev k našemu izboru okvirjev za vpenjanje blaga, vam v naši spletni trgovini ponujamo številne dodatne izdelke. Poleg kakovostnega transparenta so na voljo še drugi izdelki za opremljanje vašega sistema.
Close menu

View products
Na vrh strani