Naša raznolikost je vaš ključ do uspeha!

  • več kot 300 različnih letvic za označevanje cen 
  • za vse vrste polic
  • dolžine po vaši meri
  • lastna proizvodnja 
  • velika zaloga
  • možna izdelava posebnih rešitev
  • vse na enem mestu: development, packaging and finishing

Uporabite naše letvice in cenovke za označevanje vaših prodajnih mestih ali skladiščnih prostorov. Z veseljem vam svetujemo osebno.Ne oklevajte in nas pokličite!
Zapri
Filter & Sort

Letvice za označevanje cen v trgovinah: Enostavno in profesionalno označevanje

Letvice za označevanje cen so postale nepogrešljive za jasno označevanje cen v trgovinah. Neopazno v ozadju letvica drži etiketo s ceno in oznake na mestu.

Letvice se uporabljajo za izpostavljanje vaše ponudbe. Običajno so postavljene neposredno pod izdelkom, včasih nad njim. Kupec naj bi idealno imel povezano ceno neposredno v vidnem polju ob pogledu na izdelek.

Prozorna sprednja zaščita ponuja jasen pogled na vstavljene papirnate etikete. Sprednja zaščita je neposredno povezana s hrbtnim delom. Za vstavljanje etiket preprosto nekoliko upognete prozorno sprednjo zaščito. Vstavite papirnato etiketo, spustite sprednjo zaščito in etiketa ostane na mestu.

Zadnji deli letvic so običajno tudi prozorni, da so na polici čim bolj neopazni. Ponujamo tudi izbiro bele barve za mnoge vrste polic. To lahko pomaga pri ustvarjanju enotne predstavitve cenovnega označevanja na različnih policah.

Alternativno lahko uporabite tudi barvane trakove za vstavljanje v letvice. Ponujamo jih v rolah in v različnih standardnih barvah.
 
samolepljiva letvica za označevanje cen

s samolepljivim trakom

letvice za označevanje cen na žičnatih košararah

za žičnate košare

levice za označevanje cen na steklenih in lesenih policah

za steklene in lesene police

letvice za označevanje cen na kovinskih policah

za kovinske police

You provide the Shelf and we provide the suitable Shelf Edge Strip

With over 300 different profile types in our range, we can always find the right fixing for every type of shelf. We offer shelf edge strips with various fastening options. Self-adhesive shelf edge strips are one of the most common types of fastening. In our online shop you will find various versions of self-adhesive shelf edge strips with three different types of adhesive.

The fleece tape is a standard tape for all permanent applications on smooth, polar surfaces. The foam tape is suitable for all permanent applications on smooth as well as on rougher surfaces. The textile tape is a universal adhesive tape for all permanent applications on smooth, rough and fibrous surfaces.

Our range also includes shelf edge strips for price labelling of wire baskets or for the refrigerated area. These are clipped on at the designated point. Models for metal, glass and wooden shelves are also clipped onto the shelf and thus secured.

For metal shelves, price rails with magnetic tape offer a popular alternative fastening. The magnetic shelf edge strips can be easily placed anywhere and removed again without any effort. This variant is particularly well suited for time-bound and changing labels on the shelf.
 

Shelf Edge Strips made of various Materials

In our range, you will not only find rails with various fastenings. We also offer the rails in various lengths and heights. There are also various options to choose from when it comes to the colour of the rails. In addition, we have expanded our range to include the material PET.

Lastnosti letvic za označevanje cen vključujejo:

✓ visoka UV zaščita
✓ posledično posebna dolgotrajnost
✓ zaščitna sprednja stran
✓ dolgoročno zagotavlja jasen pogled na cenovne etikete

Z našo široko ponudbo si prizadevamo ponuditi vsaki stranki pravo letvico za njihovo področje uporabe.
 

Nosilec za etikete: vsestranska uporaba

Ne samo, da v trgovinah ustrezne letvice za označevanje cen zagotavljajo, da so izdelki jasno označeni. Uporabljajo se tudi v skladiščih za označevanje polic in skladiščnih prostorov. Ne glede na to, ali so skladiščna območja majhna ali velika. Letvice omogočajo fleksibilno in jasno označevanje polic.

Letvica za označevanje cen je trdno prilepljena ali pritrjena na skladiščne lokacije in nato označena s črtnimi kodami. Poleg tega letvica ščiti črtno kodo pred prahom in umazanijo.

Če se skladišče uporablja kot prodajno območje, letvica za označevanje cen služi tudi kot orientacija za vaše stranke. Natančno označevanje olajša iskanje želenega blaga in tako izboljša nakupovalno izkušnjo stranke. Uživajte v enostavni montaži letvic in hitri zamenjavi etiket.

Odkrijte letvice za označevanje cen za vse vodilne sisteme v naši spletni trgovini. Ponujamo letvice po meri, npr. za kovinske police. Bodisi za priključitev na steklene ali lesene police ali z lepilnim trakom za montažo na različne tipe polic. Najdite letvico za označevanje cen za vsako polico. Z veseljem vam svetujemo pri načrtovanju in izbiri prave letvice.

Do you need personal advice?

submit a request »
Close menu
Na vrh strani