kolo sreče s tiskom ali brez

Kolo sreče s tiskom ali brez


Kolo sreče in loterijska kolesa na sejmih in dogodkih obiskovalcem prinašajo nepozabno vznemirjenje in vrhunsko zabavo.

Zapri
Filter & Sort

Kakšne so prednosti kolesa sreče?

Kolo sreče privabi obiskovalce in uspešno predstavi vaše podjetje na sejmih in dogodkih. Z dodatnim tiskom logotipa lahko ciljno promovirate svojo znamko in ostanejo v spominu obiskovalcem dolgo časa. Vložite v loterijsko kolo, da bo vaš sejemski prostor ali dogodek bolj privlačen za javnost, hkrati pa ciljno promovirate svojo znamko.
Gre za interaktivno igro, ki pritegne obiskovalce na sejmih in dogodkih ter ustvarja več pozornosti. Sestavljeno je iz velikega kolesa z različnimi nagradami ali promocijami. Z vrtenjem kolesa lahko obiskovalci osvojijo privlačne nagrade ali izvedo o posebnih ponudbah. To povečuje možnost, da se bodo zanimali za vaše izdelke ali storitve in se dalj časa zadržali na vašem razstavnem prostoru.
Kolo sreče z logotipom vam omogoča učinkovito predstavitev vaše znamke in ostanejo v spominu obiskovalcem dolgo časa. Z dodatnim tiskanjem logotipa vašega podjetja ustvarite povezavo med vašim podjetjem in pozitivno izkušnjo igre. To vam omogoča povečanje prepoznavnosti vaše znamke in prepričanje potencialnih strank o vaših izdelkih ali storitvah.

Naročite loterijsko kolo z logotipom in individualnim tiskom

Oblikovanje kolesa sreče z logotipom je preprosto. Kolo lahko natisnete z logotipom vašega podjetja ali ga pritrdite kot nalepko. Imate tudi možnost dodajanja imena podjetja, sloganov ali slik izdelkov na posamezna polja. To kolo sreče postane učinkovito oglaševalsko sredstvo, ki spretno prenaša sporočilo vaše znamke.
Ponujamo loterijska kolesa za profesionalno uporabo v različnih velikostih in oblikah, ki jih lahko naročite neposredno preko spleta. Z veseljem vam bomo tudi osebno svetovali.

Close menu
Na vrh strani