Ste pozabili geslo?

Ste pozabili vaše geslo?
Brez skrbi, na tej strani lahko nastavite novo.

Ko kliknete gumb 'Zahtevaj geslo', vam pošljemo elektronsko sporočilo, s katerim lahko spremenite vaše geslo.

Če v naslednjih nekaj minutah NE prejmete elektronskega sporočila z vašimi dostopnimi podatki, prosimo preverite, ali ste se v naši trgovini morda že registrirali. Če se še niste, lahko to storite enkrat med postopkom naročila, ko lahko tudi sami nastavite svoje geslo. Takoj po registraciji se lahko v spletno trgovino prijavljate s svojim elektronskim naslovom in geslom. Če ste prepričani, da ste se v naši trgovini že registrirali, prosimo preverite, ali ste pri vpisovanju vašega elektronskega naslova morda naredili napako.

Če imate kljub temu, da ste se že registrirali in vpisali pravilen elektronski naslov, še vedno težave s prijavo in tudi niste prejeli elektronskega sporočila za pozabljeno geslo, se preko elektronske pošte obrnite na nas: info@vkf-renzel.si

Close menu

View products
Ta spletna trgovina uporablja piškotke, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo. Pri uporabi piškotkov se na vaš računalnik shranjujejo recimo podatki o seji ali jezikovne nastavitve. Brez piškotkov so nekatere funkcije spletne trgovine omejene. Če se ne strinjate z uporabo piškotkov, kliknite tukaj.

Kontakt

Kontakt


00386 2 42 94 300

pon. - pet.: 08.00 do 16.00 ure

E-mail


Pišite nam, veselimo se vašega sporočila

info@vkf-renzel.si

Vaš trenutni brskalnik ni podprt. Žal nam je ...

VKF Renzel d.o.o.
Na vrh strani