Safescan | Uradni partner

Ponosni smo, da smo uradni partner za izdelke Safescan. To partnerstvo nam omogoča, da našim strankam ponudimo široko paleto visoko kakovostnih, zanesljivih in uporabniku prijaznih rešitev za upravljanje denarja. Od blagajn do detektorjev ponaredkov in tehtnic za denar, Safescan ima vse, kar potrebujete za enostavno in natančno upravljanje denarja. Zaupajte našemu partnerstvu s Safescanom in dobite najboljše rešitve za upravljanje denarja na trgu.
partner-banner-1124x720-1-tm-1801

Geldscheinprüfer_Safescan_155SŠtevilna podjetja zaupajo Safescan detektorjem, ki zagotavljajo popolno odkrivanje ponaredkov na prodajnem mestu. Izognite se sprejemanju ponarejenih bankovcev in izgubi, ki je povezana z njimi. Zaščitite svoje osebje pred soočenjem s strankami tako, da se pri prepoznavanju ponarejenega denarja izognete ugibanju. Safescan ponuja številne rešitve za zaščito pred lažnimi bankovic. Od pisal do UV detektorjev do vrhunskih samodejnih detektorjev, ki lahko odkrijejo najbolj sofisticirane ponaredke, vključno s superdolarji – Safescan je vaš partner pri odkrivanju ponaredkov.

Safescan ponuja najnaprednejše detektorje ponaredkov doslej. Te naprave so opremljene z najnovejšo tehnologijo, potrebujejo le delček sekunde za skeniranje valut s sedmimi ključnimi varnostnimi funkcijami, ne glede na to, kako jih vstavite.
Safescan uporablja najnovejšo tehnologijo za odkrivanje ponarejenih bankovcev. Pri tem preverja sedem naprednih varnostnih funkcij, vgrajenih v današnje valute: infrardeče črnilo, magnetno črnilo, kovinsko nit, barvo, velikost, debelino in vodni žig. Tehnologija je tako zanesljiva, da bo zaznala tudi dvojne bankovce, polovične bankovce in celo superdolar, najbolj izpopolnjen ponarejen bankovec, ki je bil kdaj ustvarjen. Njegova dokazana 100-odstotna natančnost bo odpravila vse dvome o tem, ali je bankovec, ki ga imate, pristen ali ponarejen.
Safescan artikli so redno podvrženi strogemu testiranju večjih centralnih bank po vsem svetu, pri čemer uporabljajo svoje najnovejše testne sklope pristnih in ponarejenih bankovcev. Vedno znova Safescanovi artikli opravijo te teste z odliko, saj zanesljivo identificirajo ponarejene in verodostojne bankovce z dokazano 100-odstotno natančnostjo.
Centralne banke nenehno posodabljajo svoje bankovce, da vključujejo najnovejše varnostne funkcije in ponarejevalcem še otežujejo uspeh. Naša predana ekipa vas obvesti, kadar koli pride do posodobitve za vaš 185-S; vse kar morate storiti je, da jo namestite preko USB ali reže za MicroSD na zadnji strani naprave.
company-banner-1124x720-04-tm-1801

Close menu

View products
Na vrh strani