Higienska točka „Score” z dozirnikom

Številka izdelka: 51.0129.19
  • idealen za visoko obiskana in higiensko vprašljiva okolja
  • (npr. javni prostori, nakupovalna vozička, hoteli, nakupovalni centri)
  • za učinkovito razkuževanje rok
  • brezkontaktna uporaba
  • stabileno stojalo iz aluminija
  • 1.500 mm skupne višine

Lastnosti izdelka

Barva stoječe cevi srebrno eloksirana
barva noge srebrna, podobna RAL 9006
dimenzije noge 700 x 450 mm (Š x G)
skupna višina 1.500 mm
{{ v.title }} {{ v.value }}

Opis izdelka

Aluminijast zaslon ponuja optimalno funkcijo stojala za visokokakovostno napravo za razkuževanje rok Steripower "White Edition". Razpršilec razkužila deluje s pomočjo senzorja, ki v brezkontaktni uporabi oddaja razpršilo. Prenos bakterij in patogenov je zato izključen. Intenzivnost škropljenja lahko nastavite s pomočjo 10 stopenj. Ravni se lahko prilagodijo od 0,5 ml do 5 ml. Razpršilnik hrani vsa komercialno dostopna razkužila v posodi do 1.000 ml, kar ni vključeno v obseg dobave.

Zbiralni pladenj je vgrajen v razpršilnik za razkuževanje rok za odvečne tekočine. V ta pladenj za kapljanje lahko vstavite po izbiri vpojne medicinske blazinice (ki niso vključene v dobavo), ki jih lahko naročite pod našo dodatno opremo s kompletom Steripower. Praktična in velika odprtina ponuja veliko prostora, da lahko hkrati pokrijete obe roki s pršilnikom. Poleg tega je kakovostna naprava Steripower opremljena z baterijo za ponovno polnjenje. Ustrezni polnilnik je na voljo v Steripower Kit 59.2495.12 v naši ponudbi dodatkov.

Ocene

Ocene

piše:
Mnenje za ta proizvod:
VKF Renzel d.o.o. replies:

Za ta izdelek še ni komentarjev.
Za ta izdelek še ni komentarjev.
Za ta izdelek še ni komentarjev.
Close menu

View products
Ta spletna trgovina uporablja piškotke, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo. Pri uporabi piškotkov se na vaš računalnik shranjujejo recimo podatki o seji ali jezikovne nastavitve. Brez piškotkov so nekatere funkcije spletne trgovine omejene. Če se ne strinjate z uporabo piškotkov, kliknite tukaj.

Vaš trenutni brskalnik ni podprt. Žal nam je ...

VKF Renzel d.o.o.
Na vrh strani