EasyCubes - revolucija v načinu predstavitve izdelkov

Najpomembnejše o kockah EasyCubes

Easy Cubes je sestavljen iz le treh osnovnih elementov – pri tem obstaja neomejeno možnosti za predstavitev izdelkov. Patentiran in modularen sistem za predstavitev izdelkov se enostavno preoblikuje in individualizira. Ustvarite edinstveno stojalo za predstavitev izdelkov popolnoma brez orodja in v najkrajšem možnem času.


Naročite EasyCubes

Trije osnovni elementi

easycubes-uebersicht

Enostavna montaža brez orodja

Talni elementi se med seboj povežejo s pomočjo veznega elementa. Na koncu se talni elementi pokrijejo še s prekrivalom ali se na njih naložijo kocke.
easycubes-aufbau
DSC_0137
5

Neskončne možnosti predstavitve izdelkov

Kocke so primerne za dolgoročno uporabo pri opremi trgovin ali kot predstavitveno stojalo na sejmih in dogodkih. Pri tem lahko s kockami Easycubes opremite tako majhne površine v merah 40 x 40 cm, kakor tudi velike površine ali kar celotne sejemske prostore in izložbena okna. V primerjavi z navadnimi stojali so kocke EasyCubes ugodna alternativa, saj jih lahko poljubno preoblikujete, ter prilagodite na vrsto blaga.

Individualne površine

Za najvišjo možnost individualizacije vam ponujamo potisk prekrival. S pomočjo digitalnega tiska so na voljo celo najbolj zahtevni motivi v najvišji možno kvaliteti.

Pomagamo vam pri načrtovanju

Potrebujete pomoč pri načrtovanju vašega predstavitvenega sistema EasyCubes? Z veseljem vam osebno svetujemo.
easycubes-produktdisplay
easycubes-produktdisplay
easycubes-concept
Close menu
Na vrh strani