Označevanje cen

Nudimo vam celovit program izdelkov za označevanje cen na policah in drugje. Tako lahko izbirate kar med 250 različnimi vrstami letvic za označevanje cen.

Odločite se lahko tudi za posebne izvedbe naših izdelkov iz drugih materialov ali z reklamnim potiskom, ki bodo vaši predstavitvi na prodajnem mestu dale prav poseben pečat.

Razdeljevalni sistemi in potiskači blaga

Razdeljevalni sistem »Perfekta« se na prodajnem mestu uporablja za ohranjanje prostora na polici za določeno skupino izdelkov. Z uporabo sistema se znatno poveča prodaja, koristen pa je tako z vidika trgovcev in proizvajalcev kot tudi strank.

 Popolno predstavitev izdelkov vam pomagajo ustvariti naši potiskači blaga »Push« iz sistema Perfekta, ki vam skupaj z razdelilci blaga Perfekta pomagajo obdržati izdelke na svojem mestu, kjer so lahko dostopni in pravilno cenovno razporejeni. Ta sistem vam olajša tudi dnevno čiščenje polic.

Izdelki iz folije

Naša obsežna ponudba izdelkov iz folije vam pomaga pri individualni in privlačni predstavitvi izdelkov.
Zaradi lastne proizvodnje v Isselburgu se lahko pri izdelavi teh izdelkov odzovemo tudi na posebne želje strank. Prav tako vam omogočamo oplemenitenje izdelkov s številnimi možnostmi tiska, konfekcioniranja in pakiranja.

Pritrjevanje/nameščanje

DV podjetju VKF Renzel vam nudimo celovito ponudbo reklamnih pripomočkov za individualno predstavitev izdelkov na prodajnem mestu, prav tako pa vam omogočamo oplemenitenje izdelkov s tiskom, konfekcioniranjem in pakiranjem.
Close menu

View products
Na vrh strani