Higienska točka „Score“ z napravo za dezinfekcijo rok - Steripower

Številka izdelka: 51.0129.17
  • idealno za frekventno in higiensko občutljivo okolje
  • (npr. vhodi v prostore, točke z nakupovalnimi vozički, vračila kavcij, police s sadjem in zelenjavo)
  • efektivna dezinfekcija rok z brezstično uporabo
  • stabilno stojalo, ter podstavek iz aluminija

Lastnosti izdelka

Barva stoječe cevi srebrno eloksirana
barva noge srebrna, podobna RAL 9006
dimenzije noge 700 x 450 mm (Š x G)
skupna višina 1.800 mm
{{ v.title }} {{ v.value }}

Opis izdelka

Kakovostna naprava za dezinfekcijo rok - Steripower - v beli izvedbi, se na aluminijastem stojalu predstavi v vsem svojem sijaju. Razpršilnik s senzorjem se s pomočjo adapterja pričvrsti na aluminijasto stojalo elipsaste oblike. Prašno barvan podstavek iz železa zagotavlja potrebno stabilnost. Razkužilo se razprši s pomočjo senzorja, ki omogoča sprožanje brez kontakta rok. Prenos bakterij ali virusov preko stika je tako izključen. Doziranje dezinfekcijskega sredstva je nastavljivo v 10 stopnjah, vse od 0,5 ml pa do 5 ml na razpršitev. Velika odprtina omogoča brez težav istočasno dezinfekcijo obeh rok. Pri vsaki uporabi se razkužilo razprši po celotni površini obeh rok.

Dezinfekcijsko sredstvo ni vključeno v kompletu. Naprava za dezinfekcijo rok je kompatibilna z vsemi standardnimi embalažami do 1.000 ml. Poleg tega je kakovostna naprava Steripower opremljena z baterijo. Pripadajoč napajalnik prejmete v Steripower setu 59.2495.12 (glej dodatke). V tem setu so vključene tudi medicinske blazinice, ki se vstavijo v praktičen pladen pod razpršilnikom, ter popivnajo odvečno tekočino.

Ocene

Ocene

piše:
Mnenje za ta proizvod:
VKF Renzel d.o.o. replies:

Za ta izdelek še ni komentarjev.
Za ta izdelek še ni komentarjev.
piše
Mnenje za ta proizvod:
VKF Renzel d.o.o. replies:

Close menu

View products
Ta spletna trgovina uporablja piškotke, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo. Pri uporabi piškotkov se na vaš računalnik shranjujejo recimo podatki o seji ali jezikovne nastavitve. Brez piškotkov so nekatere funkcije spletne trgovine omejene. Če se ne strinjate z uporabo piškotkov, kliknite tukaj.

Vaš trenutni brskalnik ni podprt. Žal nam je ...

VKF Renzel d.o.o.
Na vrh strani