Grelnik "Eco"

Številka izdelka: 82.0268.2
  • Grelnik za plin propan ali butan
  • Plinski grelnik za zunanjo uporabo
  • za enakomerno porazdelitev toplote
  • TÜV testirano
Informacije o izdelku »

Lastnosti izdelka

material jeklo
skupna višina 2.200 mm
barva črno prašno lakirana
moč [W] 14 kW
gorivo primeren za plin propan ali butan
izvedba električni vžig, plinska cev in reduktor tlaka
izvedba na dveh kolesih
teža 16 kg

Opis izdelka

Plinski grelnik za gobe "Eco" zagotavlja prijetno toploto na prostem. Zlasti v hladnejših mesecih zagotavlja prijetno in enakomerno toploto. To vabi stranke, da se zadržijo, in jim omogoča, da ostanejo dlje. Za vas to pomeni možnost podaljšanja poletne sezone in nadaljnje širjenje dejavnosti na zunanjo površino.

Zaradi visoke dodane vrednosti in zanesljive oskrbe s toploto je priljubljen v različnih industrijah. Plinski grelniki poskrbijo za prijetno bivanje na prostem, zlasti v gostinstvu ali na prireditvah. Hkrati je upravljanje sevalnega grelnika otročje enostavno. Zagotovite prijetno toploto in boljše počutje strankam, gostom ali zaposlenim.

Zaradi črnega premaza "Eco" poleg toplote izžareva tudi privlačen videz. Glava grelnika odvaja toploto navzdol, da ne bi izhlapela navzgor. Tako zagotavlja enakomerno porazdelitev toplote. Grelnik, preizkušen pri TÜV, lahko deluje na propan ali butan.

Prejmete plinski grelnik z električnim vžigom, plinsko cev in reduktor tlaka. Plinska jeklenka z butanom ali propanom se skrije v praškasto prevlečeno podlago sevalnega grelnika. Zaradi priloženih kolesc lahko predmet hitro premikate. Tako lahko dovod toplote kadar koli prilagodite obremenitvi in kraju uporabe.

V primerjavi z električnimi grelniki, so plinski grelniki prepričljivi zaradi enakomerne in daljinske porazdelitve toplote. Model "Eco" z močjo 14 KW služi kot zanesljiv vir toplote na prostem. Odkrijte plinski grelnik za opremo vašega podjetja. Podaljšajte svoj poslovni čas, zagotovite daljši čas bivanja in uživajte v zadovoljnejših strankah in gostih.

Ta izdelek je dodatek za

Več ...

Ocene

Ocene

{{ review.oxfname }} piše:
Mnenje za ta proizvod:
Odgovor:

Za ta izdelek še ni komentarjev.
Za ta izdelek še ni komentarjev.
Za ta izdelek še ni komentarjev.
Close menu

View products

Kontakt

Kontakt


00386 2 42 94 300

pon. - pet.: 08.00 do 16.00 ure

E-mail


Pišite nam, veselimo se vašega sporočila

info@vkf-renzel.si

warning

Vaš trenutni brskalnik ni podprt. Žal nam je ...

VKF Renzel d.o.o.
Na vrh strani