Flexi_Deco_Kategoriebanner_SI

Kreativne stenske rešitve

Serija izdelkov FlexiDeco povezuje funkcionalnost in dizajn. Opremite vaše stenske površine s stilskim paneli različnih površin in barv. Zaradi enostavnega sistema za obešanje so stenski paneli enostavni za montaži, menjavo ali razširitev. Pustite se navdihniti številnim primerom uporabe ali nas kontaktirajte za več idej. Kombinirajte naš nov FlexiDeco sistem z obstoječim FlexiSlot sistemom lamelnih sten in pridobite na vsestranskem načinu opremljanja. Tako bodo vaši izdelki ali blago kot del dekoracije.

Korak za korakom do optičnega vrhunca

  • osnovni element FlexiDeco »Frame« zagotavlja osnovo za različne kombinacije stilskih plošč. Črni osnovni element iz umetne mase se enostavno privije na steno in omogoča nadgradnjo s številnimi povezovalnimi dekorativnimi  elementi. Tako lahko oblikujete različne individualne stenske kreacije.
  • dekorativni elementi za pritrditev FlexiDeco »Stylepads« zaokrožijo konstrukcijo. Z integrirano nosilno ploščo se enostavno obesijo na osnovni element. Dekorativni elementi so dobavljivi tudi s tiskom. Na voljo številne druge barve in materiali. Zahtevajte ponudbo!
  • funkcionalni elementi FlexiDeco »Functionals« ponujajo še več možnosti pri oblikovanju kreativne stenske rešitve.

Odkrijte posamezne elemente v naši spletni trgovini:

Flexi-Deco_wand met zonder functionals

Pustite se navdihniti:

Stopite v stik z nami!

VKF Renzel d.o.o.
+386 2 42 94 302
info@vkf-renzel.si

Stopite v stik z nami!

VKF Renzel d.o.o.
+386 2 42 94 302
info@vkf-renzel.si

Close menu

View products
Na vrh strani