produktion kunststoffverarbeitung head

Obdelava umetnih mas

produktion kunststoffverarbeitung
produktion kunststoffverarbeitung2
produktion kunststoffverarbeitung3produktion hfschweissen
produktion hfschweissen2

V glavnem obratu podjetja VKF Renzel v Isselburgu in tudi drugje z najsodobnejšimi stroji izdelujemo izdelke iz akrilnega stekla, PVC-ja, PET-ja, polikarbonata, polistirena in drugih umetnih mas za različne namene uporabe. Polizdelke obdelamo z laserjem, rezkanjem, žaganjem, rezanjem ali izsekovanjem. S postopki impulznega varjenja, termične obdelave ali infrardečega sevanja oblikujemo razreze v želeno obliko, več delov pa nato zlepimo z eno- ali večkomponentnimi lepili. Sitotisk in konfekcioniranje dopolnjujeta našo celovito ponudbo storitev in oplemenitita nastale izdelke.

 

Proizvodnja akrilnega stekla

Za naše izdelke iz akrilnega stekla uporabljamo najrazličnejše tehnike plemenitenja in tako zagotavljamo najvišji standard kakovosti. Z laserskim oblikovanjem, rezkanjem s CNC-strojem, poliranjem, ukrivljanjem, lepljenjem in montiranjem oblikujemo akrilno maso do popolne oblike. S pomočjo natančnosti stroja in izurjenih rok nastanejo iz polizdelkov izjemno zahtevne oblike, ki jih odlikujeta visok sijaj in velika vzdržljivost. Ponudbo naših storitev izpopolni tudi možnost individualne izdelave po željah stranke.

 

Proizvodnja folije

Pri proizvodnji folij predelamo umetno maso različnih debelin v raznorazne izdelke, npr. U-torbice, stojala, regalne označevalce in škatle za prospekte. Z natančnimi rezalniki prirežemo folijo z debelino do 1 mm v ustrezno velikost, dokončno obliko pa pridobi v postopku impulznega varjenja. Sodobni strojni park nam omogoča izdelavo tako standardnih izdelkov kot tudi prilagojenih izdelkov po naročilu kupcev.

 

Visokofrekvenčno varjenje

Zahvaljujoč dolgoletnim izkušnjam na področju obdelave folij z visokofrekvenčnim varjenjem smo pravi partner za izdelavo izdelkov iz mehkih folij.

Najsodobnejša strojna tehnologija, tehnično znanje in visoko usposobljeno osebje vam zagotavljajo kakovostno izdelavo tudi zahtevnejših izdelkov. Lastna proizvodnja orodij nam omogoča, da se prilagodljivo odzovemo na vaše želje.

Specializirani smo za obdelavo PVC-folij debeline od 0,14 do 0,25 mm, vendar smo spretni tudi pri delu s folijami debeline do 0,5 mm. Površina teh folij je večinoma antirefleksna, na željo strank pa lahko delamo tudi z drugimi površinami, trdotami, barvami in debelinami.