Die VKF Renzel GmbH steht für Internationalität.

Lokacije

Na vrhu podjetja VKF Renzel je matično podjetje s proizvodnimi obrati, hčerinskimi družbami in poslovnimi partnerji, ki se nahajajo po vsem svetu, vse od ZDA do Kitajske.

 

več informacij »

Znanje in izkušnje s pospeševanjem prodaje

V podjetju VKF Renzel imamo več kot 30 let izkušenj na celotnem področju pospeševanja prodaje. Naša vodila so stabilnost, inovacije, ustvarjalnost in prilagodljivost, zato smo zanesljiv poslovni partner, ki lahko svojim strankam iz industrijske in trgovske panoge nudi celovite rešitve.

 

Danes znaša celotna površina skupine VKF Renzel več kot 100.000 m2. S svojo ekipo 870 zaposlenih po celem svetu letno ustvarimo približno 100 mio. evrov prometa.

 

Prisotnost na sejmih in na spletu ter izdaja katalogov

Katalog „Vaš aktivni prodajni svetovalec“ letno izide v 17 državah, izdajamo pa tudi posebne kataloge. Letno smo prisotni na okoli 50 sejmih, imamo pa tudi več lokalnih spletnih strani in trgovin. Za individualno osebno svetovanje in razvoj izdelkov smo našim strankam na voljo z več kot 100 prodajnimi svetovalci doma in v tujini, zato smo vam zmeraj na voljo prek telefona kot tudi osebno.