Dvojni potiskač blaga – Za optimalno potiskanje blaga okroglih oblik

 

Dvojni potiskač blaga potiska vaše izdelke k sprednjemu robu vaših polic – gladko in enakomerno – vaš izdelek bo ostal v vodilih.

Pomembne informacije o dvojnih potiskačih blaga

  • Sistem za potiskanje blaga, prilagojen za okrogle izdelke
  • Brez stranskega zdrsavanja izdelkov
  • Enakomerno potiskanje blaga
  • Dvojni potiskač se lahko kombinira za uporabo z ozkimi ali širokimi izdelki

Potiskač za okrogle izdelke

Dvojni potiskač blaga je optimiran sistem za potiskanje gladkih in okroglih izdelkov, kot so pločevinke s pijačo, posodice z začimbami, embalaže za šampone, kreme ter deodorante. Z navadnimi potiskači se okrogli izelki pogosto izmuznejo iz vrste, ter s tem zamaknejo ostale izdelke. Dvojni potiskač blaga preprečuje to težavo, saj je razdelilec tesno povezan s potiskačem. Vaš izdelek bo tako ostal v vodilu. Rezultat tega bodo urejene prodajne police, ter enakomerno porazdeljeno blago – ki bo pričakalo vaše stranke.

 

Tako ozki izdelki, kot tudi pločevinke s pijačo ali široke embalaže šamponov, bodo s pomočjo dvojnega potiskača blaga potisnjene k sprednjemu robu police. Posamezne dvojne potiskače lahko povežete s pomočjo univerzalnega adapterja, ter s tem ustvarite široko površino za potiskanje izdelkov. Velikost površine lahko tako določite kar sami. Dvojni potiskač blaga je tako uporaben za skoraj vsak izdelek v trgovinah z živili in drogerijah..

Pošljite povpraševanje po dvojnem razdelilcu blaga sedaj

 

Kontakt svetovalca:
+386 (0) 2 4800602
Pošljite e-mail